Bakar 2. srpanj 2019.

Riječani će pobjedama nazdravljati Tars HNK Rijeka pivom

Riječani će pobjedama nazdravljati Tars HNK Rijeka pivom

Novo Tars HNK Rijeka pivo okupljenima je danas predstavljeno na Kukuljanovu. Uoči promocije potpisan je trogodišnji ugovor o suradnji i partnerstvu između HNK Rijeka i Tarsa.

Uz novo Tars HNK Rijeka pivo u Ludwig's gastro pub- u Kukuljanovu jutros su se okupljeni navijači družili s igračima riječkog prvoligaša i aktualnog osvajača Hrvatskog kupa.


Navijači su imali jedinstvenu priliku na jednom se mjestu fotografirati s igračima najdražeg kluba, kao i Rabuzinovim suncem, nazdraviti novom pivom te kupiti pretplatu za nadolazeću sezonu.


Posjetitelji su na poklon dobili potpisane limenke Tars HNK Rijeka pive, a uz kupljenu pretplatu navijači su dobili vaučer od 100 kuna kojeg su mogli iskoristiti u Tars beer shopu za povoljniju kupnju paketa nove pive s logotipom Rijeke.


Uoči druženja i promocije novog piva potpisan je trogodišnji ugovor o suradnji i partnerstvu između HNK Rijeke i Tars- a. Potpise na ugovor stavili su Gordan Putanec, generalni direktor Kaltenberga Adria i Luka Ivančić, generalni direktor HNK Rijeke.


Kukuljanovo je ujedno bilo posljednja stanica riječkih nogometaša prije odlaska u Kranjsku Goru na ljetne na pripreme za nadolazeću sezonu.
 

“U Kranjskoj Gori ćemo raditi više na igri, iskoristiti te utakmice, ali treba održavati i podići i fizičku spremu koliko se može. Glavninu smo odradili i sad ćemo se više posvetiti igri i pokušati pronaći dobitnu formulu. Najvažnija nam je Europa i to treće pretkolo. Sve misli ćemo usmjeriti k tome da tu budemo najbolji”, poručio je trener Igor Bišćan.