Bakar 2. travanj 2019.

Sve je spremno za praznik košarke u Mavrincima

Sve je spremno za praznik košarke u Mavrincima

Košarkaši Adria Oil Škrljeva u Mavrincima će sutra ugostiti mađarski Egis Kormend u prvoj utakmici finala Alpe Adria kupa. Škrljevčani, u svom premijernom nastupu, imaju sjajnu priliku otići do kraja 4. izdanja tog europskog natjecanja. 

Momčad Damira Rajkovića sutra će na svom terenu otvoriti finale Alpe Adria kupa. Na drugoj strani parketa, u Sportskoj dvorani Mavrinci, stajat će jaki mađarski Egis Kormend. 

“Žao mi je što u finale ne ulazimo kompletni. Zbog ozljede Davida Ušića bit ćemo znatno oslabljeni. Očekujemo povratak Krstanovića i Šarca. Igramo protiv momčadi koja je moćna i igra jako agresivno. Do sada nismo igrali s tako jakom momčadi u ovom natjecanju. Za nas je to veliki izazov. Lijepo je biti u finalima, ali finala su tu da se probaju osvojiti i učinit ćemo sve da dobijemo tu utakmicu”, poručio je trener Damir Rajković.

“Velika je čast igrati finale i dat ćemo sve od sebe. Sigurno je da imaju dobru momčad, koja je možda i kvalitetnija od nas, ali već smo pobjeđivali kvalitetnije momčadi”, poručio je kapetan Škrljevčana Josip Barnjak. 

“Već je polufinale bilo veliki uspjeh za nas, ali sada, kada smo u finalu, želimo otići do kraja. Za klub je velika stvar što smo, kao debitanti u natjecanju koje igra sedam zemalja, došli do finala”, naglasio je Vice Sep, predsjednik Adria Oil Škrljeva, pozvavši publiku da u što većem broju dođe sutra u Mavrince. 

Susret Adria Oil Škrljeva i Egis Kormenda u Sportskoj dvorani Mavrinci počinje u 19 sati, a uzvrat u Mađarskoj na rasporedu je sljedeće srijede. 

Prodaja majica u humanitarne svrhe

U Mavrincima će se, najavio je tajnik kluba Alen Miculinić, sutra prodavati klupske majice napravljene posebno za ovaj događaj, a sva prikupljena sredstva donirat će se humanitarnoj Zakladi Nora Šitum.