Bakar 8. prosinac 2021. Klaudio Vrančić

Traže se “najbožićniji” bakarski ugostiteljski objekti

Traže se “najbožićniji” bakarski ugostiteljski objekti
Prigodnim blagdanskim natječajem želi se potaknuti ugostitelje da dekoriraju ugostiteljske objekte i da tijekom adventa imaju prigodnu blagdansku ponudu jela i pića

Turistička zajednica Grada Bakra poziva sve ugostitelje sa područja Grada Bakra da se prijave na natječaj za “Najljepši božićni ugođaj”.


“Turistička zajednica ove je godine pripremila prigodni blagdanski natječaj za sve zainteresirane ugostitelje na području Grada Bakra. Time se želi potaknuti ugostitelje da kreativno dekoriraju svoje ugostiteljske objekte i da u svojim objektima tokom adventa pružaju prigodnu blagdansku ponudu jela i pića”, poručuje direktorica Sonja Jelušić Marić.

Prijave se vrše najkasnije do 17. prosinca na 051 761 111 ili info@tz-bakar.hr, a za najljepše uređene ugostiteljske objekte organziatori su pripremili prigodne novčane nagrade i to 2 tisuće kuna za prvo, tisuću za drugo i 500 kuna za trreće mjesto. 


U okviru natječaja komisija će ocjenjivati prigodnu ugostiteljsku ponudu hrane i pića (kuhano vino, punč, kobasice, fritule…), prigodnu božićnu dekoraciju u ugostiteljskom objektu (lampice, jelka, kuglice…) te ukupni ambijent (božićna muzika, atmosfera…)

Komisija će od 20. do 24. prosinca 2021. godine obići prijavljene ugostiteljske objekte i ocijeniti ih sukladno navedenim kategorijama.