Bakar 3. veljača 2021.

TZG Bakra kreće u lov na fotku dana, tjedna i mjeseca

TZG Bakra kreće u lov na fotku dana, tjedna i mjeseca
Kao nastavak projekta “Baštinska škrinjica” TZ Grada Bakra došla je na ideju da ove veljače na svojoj Facebook stanici organizira nagradni foto natječaj pod nazivom “Fotka dana” i da prigodno nagradi one najbolje.

S obzirom na to da im svakog dana pristižu brojne fotografije bakarskog kraja raznih autora te u želji da dodatno potaknu daljnju suradnju i interakciju s pratiteljima svoje Facebook stranice, TZ Grada Bakra odlučila se krenuti u lov na najbolju fotku. Za ovu ideju zahvaliti se mogu brojnim ljudima koji su im prošlu godinu slali svoje fotografije i zapise, vrijedno puneći baštinsku škrinjicu bakarskog kraja.U nagradnom natječaju može se sudjelovati slanjem fotografija uslikanih na području Grada Bakra, uz napomenu da fotografije mogu biti i arhivske. Broj fotografija po sudioniku nije ograničen, međutim samo jedna može biti proglašena za “Fotku dana” i ući u konkurenciju za fotografiju tjedna i mjeseca.   
TZ Grada Bakra svakog će dana od pristiglih fotografija izabrati “Fotku dana” i objaviti je na svojoj Facebook stranici i Instagramu. Pobjedničke fotografije cijelog tjedna objavit će se u nedjelju u zajedničkom albumu, a pobjedničku fotografiju odabrat će pratitelji stranice svojim lajkovima. Ona fotografija koja u zajedničkom albumu u ponedjeljak do 12 sati sakupi najveći broj lajkova bit će proglašena “Fotkom tjedna”. U nedjelju, 28.2. objavit će zajednički album pobjedničkih fotografija i ona koja prikupi najviše lajkova do srijede, 3.3. u 12:00 sati bit će proglašena “Fotkom mjeseca”.    
Za autore najboljih fotografija pripremljene su i prigodne nagrade. Za fotografije tjedna nagrada je poklon paket suvenira turističke zajednice, a za fotografiju mjeseca nagrada je paket bakarskih delicija tj. tri gastro posebnosti bakarskog kraja; Bakarska torta, Stara Bakarska vodica i bakarski baškoti s personaliziranim keramičkim baškotićem s imenom pobjednika.      
“Pozivamo sve zainteresirane da nam šalju svoje fotografije bakarskog kraja jer svaki dan imaju šanse osvojiti titulu Fotka dana. Također, zamolili bi i sve pratitelje naše Facebook stranice da nam pomognu svojim lajkovima izabrati naj fotku. Fotografije možete poslati putem messengera ili na mail: info@tz-bakar.hr”, poručuju iz TZG Bakra.


U natječaju #tzgradabakrapoklanja mogu sudjelovati svi koji prihvaćaju pravila i uvjete sudjelovanja koji su objavljeni na web stranici TZ Grada Bakra. Više informacija i sve detalje o nagradnom natječaju možete pronaći OVDJE.