Bakar 25. studeni 2022. K.V.

U “Noći dobrih želja” počinje “Božić u Bakru”

U “Noći dobrih želja” počinje “Božić u Bakru”
Lampioni, božićne pjesme, radionica za djecu ove nedjelje ispred pontonske šetnice Bakru

“Noć dobrih želja” prvo događanje u sklopu ovogodišnjeg “Božića u Bakru”, održat će se ove nedjelje, 27. studenog, s početkom u 19 sati, na novouređenom trgu ispred pontonske šetnice u Bakru.


“Uz kreativne članice Društva naša djeca Bakar djeca će u sklopu radionice moći izraditi svoje ukrase i lampione koje ćemo kasnije svi skupa pustiti po moru i u zrak s lijepim željama. Uz kuhano vino i topao čaj koje će nam posluživati članice druge Bakarska žena svakako ne propustite Božićni koncert mješovitog vokalnog ansambla Kanat Kastav, koji će nas uvesti u blagdansko raspoloženje”, najavljuje Sonja Jelušić Marić, direktorica TZG Bakar.


Na programu “Božićnog koncerta”, koji počinje u 20 sati, bit će duhovne skladbe hrvatskih skladatelja, božićne pjesme Hrvatskog primorja, Istre i čitave Hrvatske, autorske božićne skladbe autora našeg zavičaja te uvijek atraktivne crnačke duhovne skladbe. 

Božić u Bakru

Svakog prosinca u Bakru se održava manifestacija pod nazivom “Božić u Bakru”. U prigodnom programu sudjeluju brojne udruge, ustanove i pojedinci s područja Grada Bakra. Raznolik program koncipiran je na način da zadovolji razne ukuse i uzraste, a posebice je posvećen najmlađima, koji se najviše vesele predstojećim blagdanima. 


“Posjetite nas u prosincu i doživite Bakar u božićnom duhu i ruhu! Budite i Vi dio naše božićne priče i pridružite nam se na nekom od brojnih događanja”, poručuje direktorica bakarske Turističke zajednice.

Više informacija o bogatom programu ovogodišnjeg “Božića u Bakru” možete pronaći OVDJE