Kastav 18. prosinac 2021. Klaudio Vrančić

Adventskim koncertom mladi glazbenici zagrijali Kastavce

Adventskim koncertom mladi glazbenici zagrijali Kastavce
Osamdesetak polaznika Glazbenog odjela pri Osnovnoj školi Milan Brozović Kastav Pod Ložun je večeras održalo predivan “Adventski koncert”.

Sjajnim koncertom talentirani učenici Glazbenog odjela Osnovnoj školi Milan Brozović Kastav su se, nakon gotovo dvogodišnje stanke, predstavili kastavskoj publici. 


Nonići i none, roditelji, prijatelji, Pod Ložun su uživali u nastupu mladih kastavskih glazbenika, koji su se predstavili s uistinu šarolikim repertoarom. Na samom je kraju 45 minutnog koncerta učenički zbor zapjevao i dvije božićne skladbe- “Tihu noć” i “We wish you a merry Christmas” i tako na najljepši način okupljenima čestitao nadolazeće blagdane.


“Pod Ložun smo napravili adventski ugođaj. Ovo nam je prvi koncert uživo nakon dugo vremene. U pratnji nas učitelja nastupilo je osamdesetak djece, to je gotovo pola našeg Odjela. Imali smo cijeli zbor, gitarski i harmonikaški orkestar, klavirska dua… Zadovoljni smo bilo je jako puno ljudi, koji su bili oduševljeni”, rekla je Tajana Dukić,voditeljica Glazbenog odjela.