Kastav 23. kolovoz 2015.

Amira Medunjanin očarala Kastav

Amira Medunjanin očarala Kastav
Za Amiru Medunjanin jučer se na Kastvu tražilo mjesto više, ali ne u gledalištu, koje je davno rasprodano, već na najbližem zidiću pa čak i ispred same Crekvine.

Sarajevsku interpretatoricu tradicionalne bosanske pjesme, sevdalinke, onima koji su ostali bez dragocjenog komadića papira, jučer je bilo dovoljno i samo čuti. 

Najsjajnija zvijezda ovogodišnjeg KKL-a opravdala je očekivanja. Uz jedinstveni umjetnički izričaj i iznimne vokalne sposobnosti pjevačica je jučer pokazala da bi se dobro snašla i u “Stand- Up” komediji. Naime, većinu onih kojima je smetala odgoda koncerta, koji se trebao održati dan ranije, Sarajka je osvojila tradicionalnim bosanskim humorom i šalama na vlastiti račun.

Česta komunikacija s publikom oduševila je prisutne, ali i zbunila ekipu zaduženu za rasvjetu, od koje je pjevačica u jednom trenutku tražila da osvijetle gledalište.

No, jedna je djevojka jučer s Kastva ipak otišla s najjačim impresijama. Naime, nakon što je Amira Medunjanin otpjevala pjesmu koju je zaželjela, Sandra iz Rijeke i sama je uzela mikrofon u ruke. Ono što je uslijedilo teško je opisati, djevojka je otpjevala “Mito bekrijo”, a izvedba je u najmanju ruku oduševila okupljene, uključujući i sarajevsku pjevačicu, koja je pustila suzu, zajedno s još nekima u gledalištu.