Kastav 24. rujan 2019.

Bicikliste u Kastvu čeka zanimljiva staza i degustacija vina

Bicikliste u Kastvu čeka zanimljiva staza i degustacija vina
Tradicionalna kastavska biciklijada “Belica bike” ove će se nedjelje održati u Kastvu. Organizatori su pripremili zanimljivu stazu, stručno vođenje te ručak i degustaciju vina za sve sudionike.

Bela nedeja sve je bliže. Znaju to i biciklisti, koji tradicionalno uoči najvećeg “kastafskog blagdana” uživaju u šumskim ljepotama grada na brege. 


Jesenska biciklijada- “Belica bike  Kastav 2019.” ove će nedjelje, 29. rujna, okupiti zaljubljenike u biciklizam i prirodu. 

Okupljanje sudionika na rasporedu je u 9:00, kada kreću i prijave u Guitar Caffe- u. Start je na rasporedu u 10:00, a nakon povratka, oko 13:00, sudionike čeka ručak pod Gradskom ložom te degustacija kastavskih vina.


Organizatori napominju kako je ovogodišnja biciklijada namijenjena odraslima pa će djeci sudjelovanje biti dozvoljeno isključivo uz prisustvo roditelja. A računa voditi trebaju i o fizičkoj spremi djece jer je staza duga 18 kilometara. 

Kotizaciju, koja iznosi 100 kuna, uključuje stručno vođenje, buff, okrjepu tijekom vožnje, degustaciju vina, ručak te poklon bon Guitar Caffe- a. Svi zainteresirani prijaviti se mogu OVDJE