Kastav 2. srpanj 2017.

“Čarolija maske” na predivnoj Crekvini

“Čarolija maske” na predivnoj Crekvini
Peto godišnje doba ove je godine inspiriralo četiri kastavska salona, koji su tradicionalnu Reviju avangardne frizure i šminke Zdola Neba Kastavskega “sakrili” pod maske.

Atraktivna, zabavna, drukčija… Peta revija avangardne frizure i šminke “Zdola Neba Kastavskega” ponovno je ugodno iznenadila okupljene na predivnoj kastavskoj Crekvini. 

Kako to izgleda kad se posao, koji je k tome mnogo više od posla, spoji s ljubavlju prema našem kraju još su jednom pokazala četiri kastavska salona (Frizerski salon “Urban”, Kozmetički salon “Lamia”, Studio zdravlja i ljepote “No.7” i Frizerski studio “Hello”). 

Ovogodišnja je revija inspirirana maškarama i karnevalom pa se u Kastvu moglo vidjeti neobične kreacije nadahnute nadaleko poznatim kvarnerskim “petim godišnjim dobom”. 

Posebnost ove, po svemu drukčije, revije je i činjenica da pistom šeću isključivo modeli amateri. Ove godine mlade su se Kastavke predstavile kroz tri koreografije, koje je osmislio Damir Jurčić. 

Nakon što su se lani na reviji prikupljali dobrovoljni prilozi za udrugu Rijeka 21- Down sindrom, suradnja se nastavila i ove godine. Pistom je tako, na veliko oduševljenje publike, prošetala i Isabella Hujic, članica udruge, čime su organizatori dali svoj doprinos hvalevrijednom projektu simboličnog naziva- “Vidimo sE”.