Kastav 1. rujan 2021.

Cijepljenje protiv Covida- 19 u novom boćalištu u Kastvu

Cijepljenje protiv Covida- 19 u novom boćalištu u Kastvu
Cijepljenje prvom dozom održat će se 23. rujna od 08,00 do 18,00 sati, a druga doza planirana je 21. listopada.

Grad Kastav i Stožer civilne zaštite Grada Kastva u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko- goranske županije organiziraju cijepljenje protiv Covid- 19 bolesti za djelatnike tvrtki u Radnoj zoni Žegoti i sve zainteresirane građane s područja Kastva.

Punkt za cijepljenje bit će u novom Boćalištu “Slavko Stanić”, Stražnica 3, u kastavskoj sportskoj zoni. Cijepljenje prvom dozom održat će se 23. rujna od 08,00 do 18,00 sati, a druga doza planirana je 21. listopada. Dostupna će biti sva cjepiva protiv bolesti Covid- 19 registrirana u RH i ljudi mogu izabrati cjepivo koje žele (Pfizer, Moderna, AstraZeneca i jednodozno cjepivo Janssen). Prilikom dobivanja druge cjepiva, građani će moći dobiti i svoju EU- Covid potvrdu.


“Da bi se cijepljenje pravovremeno organiziralo i s potrebnim brojem timova, potrebno je ispitati zainteresiranost za cijepljenje. Stoga vas molimo da se javite odabranom liječniku opće prakse, kako bi vas liječnik unio u tablicu cijepljenja i odredio termin cijepljenja. Prema dostavljenim prijavama, moći će se procijeniti broj motiviranih građana za cijepljenje i planirati Otvorena vrata. Za građane koji se odluče u zadnji tren također će biti omogućeno cijepljenje u najavljene dane. Poslodavci se mole da popune tablicu koja se nalazi na web stranici Grada Kastva (Prijava zaposlenika na cijepljenje), odrede kontakt osobu i sve dostave na mail: cijepljenje.poslovni@zzjzpgz.hr s naslovom: Zona Kastav”, poručuju iz Grada Kastva. 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Primorsko- goranske županije na broj telefona 554-802 ili broj mobitela 091/503 07 08, radnim danom od 07,00 do 20,00 sati te subotom od 08,00 do 14,00 sati.