Kastav 5. srpanj 2023. Klaudio Vrančić

“Duhi” u tri dana dva puta rasprodali kastavsku Crekvinu

“Duhi” u tri dana dva puta rasprodali kastavsku Crekvinu
Nakon sjajne nedjeljne premijere za predstavu "Duhi" sinoć se još jednom tražila karta više

Malo koja predstava može napuniti kastavsku Crekvinu dva puta u samo tri dana. No, to je pošlo za rukom jakim domaćim snagama okupljenim u izvrsnoj komediji “Duhi”. Nakon sjajne nedjeljne premijere za predstavu se sinoć ponovno tražila karta više, a sretnici koji su uspjeli na doći do dragocjenog komadića papira uistinu su uživali.


Sudeći po reakcijama okupljenih dinamični, duhoviti i raspjevani “Duhi” opravdali su visoka očekivanja kastavske publike te pokazali koliko su gledatelji željni smijeha, ali i domaćih predstava koje promiču naše “ča” i čuvaju bogato kulturno nasljeđe Kastavštine. 


Redatelj je Serđo Dlačić, a za uprizorenju kultne dramske predstave “Duhi”, komedije Draga Gervaisa, zaslužna je Udruga Kastafsko kulturno leto, čijem su se pozivu odazvali glumci amateri: Mario Lipovšek Battifiaca, Jasna Kinkela, Meri Cech, Silvia Zoretić, Zoran Ravnić, Zoran Kinkela, Andy Cech, Zlatko Vičić, Andrija Frlan, Saša Matovina, Tajana Dukić, Mirna Rubeša, Linda Lenac, Maja Stepančić i Natali Vičić te Ženska i Muška klapa Kastav.