Kastav 31. srpanj 2021.

“Eksplozivni” nastup Atomskog skloništa na Crekvini

“Eksplozivni” nastup Atomskog skloništa na Crekvini

Prve večeri velikog finala ovogodišnjeg “Jerry Ricks Blues Festivala” na kastavskoj Crekvini su nastupili Sarah & The Romans, Blues Experience i Atomsko sklonište

Blues karavana, što je prije sedam dana krenula iz Mošćeničke Drage, nakon Brseča, Lovrana, Opatije, Klane i Matulja, sinoć je stigla u grad na brege i tako blues vratila kući. 


Kastavsku publiku na Crekvini je “zagrijao” riječki bend Sarah & The Romans, nakon kojeg se na po mnogima najljepšu kvarnersku pozornicu na otvorenome “popeo” izvrsni slovenski Blues Experience. 

Jedno od najljepših mjesta na svijetu

Čast da “spusti zastor” na prvu večer kastavskog finala ovogodišnjeg “Jerry Ricks Blues Festival”, što se održava u spomen na legendarnog Philadelphia Jerryja Ricksa, imalo je bezvremensko Atomsko sklonište.  

Legendarni frontmen Bruno Langer publiku je osvojio već na samom početku, poručivši kako je Kastav jedno od najljepših mjesta na svijetu, a pulska je grupa sjajnim nastupom atmosferu na Crekvini vrlo brzo dovela do usijanja.

Goran Bare & Majke

Posljednjeg dana Festivala u Kastvu će večeras, od 20 sati, nastupiti riječki duo “The Dudes”. Središnji dio večeri rezerviran je za talijanski bend The Cyborgs, a u velikom finalu na Crekvinu stižu Goran Bare i Majke.