Kastav 20. ožujak 2015.

Epicentar i Godsbane u Šporovoj jami

Epicentar i Godsbane u Šporovoj jami
U subotu, 21.3.2015. godine, s početkom u 21:30, u Kastvu će se, u Šporovoj jami, održati koncert bendova Epicentar i Godsbane. Ulaz je slobodan.

Epicentar

“Drago nam je što možemo dokazati da je žestoka glazba u Rijeci dobro potkovana starom heavy školom. Bend Epicentar pokazat će kako se to nekada radilo. Iza benda su izvrsni nastupi na Ri Rock festivalu i Dark “O” Metal festu, a želimo istaknuti njihovu uvježbanost i nevjerojatne, energične nastupe. Vratimo se u dane stare slave heavy metala i hard rocka te dopustimo da nas protresu hitovima poput velikana: AC/DC-a, Motorhead-a, Iron Maiden-a… Iza sebe imaju brojne nastupe i nagrade s raznih natjecanja, a ove večeri vrijeme je da dobro prodrmaju i Šporovu jamu,” najavljuju organizatori.

Godsbane

“Crikvenički peteročlani bend osnovan je 2008. godine. Bend je počeo s obradama bendova, koji su na njih ostavili jak utjecaj, kao što su Iced Earth, Iron Maiden, Metallica, System Of A Down, Megadeth... Nakon što su stekli dovoljno iskustva počeli su raditi na autorskim pjesmama te su 2010. godine objavili prvi album "Godsbane". Promociju albuma imali su diljem Hrvatske, a od značajnijih nastupa izdvajaju koncerte u Puli (Mimoza), Zaboku (HGF), Crikvenici (Na Livadi festival) i Rijeci (Fall Fest). 2013. bend ponovno ulazi u studio i snima šest autorskih pjesama. Tri su pjesme snimljene s bivšim pjevačem Valentinom, a tri s novim pjevačem Paulom. Trenutno rade na objavi novog albuma nazvanog Ashes,” poručuju organizatori.