Kastav 5. srpanj 2015.

Frizure i make-up kroz godišnja doba

Frizure i make-up kroz godišnja doba
Na temu "Ljubav kroz godišnja doba, u jedinstvenom ambijentu kastavske Crekvine, pred prepunim je gledalištem održana 3. revija avangardnih frizura i make- upa, “Zdola neba kastavskega“. 

Kako ljubav, u njihovim očima, izgleda kroz proljeće, ljeto, jesen i zimu, na Crekvini su pokazali kastavski frizeri i kozmetičari. Pistom je prošetalo dvadeset modela, koji su se predstavili kroz pet koreografija, po jednu za svako godišnje doba, plus veliko, zajedničko finale. 

“Priroda je jedinstvena i lijepa, željeli smo pokazati publici kako je mi, kao umjetnici, vidimo. Tema nam je pala na pamet već dan nakon prošlogodišnje revije,” rekla je Ivana Rac, jedna od organizatorica. 

Svoje su umijeće posjetiteljima pokazali: Frizerski obrt Studio Hello, Obrt za frizerske usluge Urban, Kozmetički salon Lamia te Studio zdravlja i njege No. 7.

Spomenuti svakako treba da su atraktivne frizure i šminku predstavili amaterski modeli, djevojke s područja Kastavštine. A koliko su posao dobro odradili, modeli i saloni, svjedoči bučni pljesak, kojim je publika ispratila svaki izlazak na binu.

Pauze između koreografija uspješno je kratio Antoniom Krištofić. Sve u svemu 3. revija avangardnih frizura i make-upa “Zdola neba Kastavskega” još je jednom potvrdila da se radi o atraktivnoj i publici dragoj manifestaciji, koja, ako već nije, ima potencijala da postane kastavski brand.