Kastav 28. srpanj 2021.

Goran Tomić i društvo zasvirali na kastavskoj Fortici

Goran Tomić i društvo zasvirali na kastavskoj Fortici
Drugim koncertom u sklopu “Festivala gitare”, što se tradicionalno održava kao dio Kastavcima najdraže ljetne manifestacije, sinoć je nastavljen program 30. KKL- a.

Okupljeni su sinoć na prekrasnoj kastavskoj Fortici mogli uživati u izvrsnom nastupu Gorana Tomića i društva, koji su nastupili kao dio ovogodišnjeg “Festivala gitare”.


Goran Tomić gitarist je iz Rijeke koji nakon izučavanja klasične i električne gitare svoj izričaj zaokružuje flamencom. Od 2006. do 2010. godine živi u Španjolskoj i tamo usavršava umijeće sviranja flamenco gitare te tako stvara osebujan gitaristički stil. Njegov trio projekt baziran je na akustičnom zvuku u kojem flamenco spajaju s elementima latin jazza i glazbe s područja Balkana te tako stvaraju jedinstvenu “instrumentalnu maneštru”.

Večeras koncert na Crekvini

“Goran Tomić trio” kastavski je koncert održao u sklopu jubilarnog 30. izdanja “Kastafskog kulturnog leta”, koje se nastavlja večeras u 21 sat, kada na Crekvini nastupaju učitelji Glazbenog odjela pri Osnovnoj školi Milan Brozović Kastav. Ulaz je slobodan, ali je broj mjesta ograničen.