Kastav 4. prosinac 2023. K.V.

Grad Kastav tradicionalno nagradio najuspješnije učenike

Grad Kastav tradicionalno nagradio najuspješnije učenike
Grad Kastav ove će školske godine stipendirati ukupno 28 učenika. Na temelju izvornosti stipendije je dobilo njih 24, uspješni mladi sportaši dobili su 3 stipendije, a jedna je stipendija dodijeljena na temelju imovinskog statusa. Stipendistima je danas u Gradskoj vijećnici, uoči svečanog potpisivanja ugovora, čestitao kastavski gradonačelnik Matej Mostarac. 


“Vjerujem da će vam današnji dan ostati u lijepom sjećanju. Krajem godine Grad tradicionalno nagrađuje vaš rad. Nagrada je to za izvrsnost, ali i za to što želite napraviti korak više. Na ponos ste roditeljima, bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće. Znam da stipendija nije razlog što toliko učite, već je ona nagrada. Želim da se sjetite da ste krenuli iz Kastva i da uvijek i svuda prenosite dobar glas o našem gradu”, okupljenima je poručio Mostarac.


Stipendisti Grada Kastva

Lana Acinger, Elide Babić, Ivan Bagić, Ivana Barišić, Tibor Ćetković, Karlo Domijan, Maša Eškinja, Anja Gregoran Jenul, Laura Herceg, Ana Injac, Paula Kanjuo, Gabriel Novak, Petra Orlić, Veronika Pejić, Debora Perčić, Ernest Podobnik, David Prša, Luka Pustahlija, Dan Roviš, Neva Roviš, Dora Špiljak, Andrej Ujčić, Oliver Vlaškovac, Darja Zorić, Elizabeta Bosak, Petra Mance, Karolina Jorgić, Patrik Turk.Učenici će gradske stipendije, u iznosu od 100 eura, primati za razdoblje od 1. rujna 2023. do 30. lipnja 2024.