Kastav 25. travanj 2024. K.V.

Imaš poslovnu ideju? Uđi u poduzetnički inkubator KASPI

Imaš poslovnu ideju? Uđi u poduzetnički inkubator KASPI
Do 30. travnja otvoren Javni poziv za ulazak u program poduzetničkog inkubatora KASPI

Grad Kastav je objavio Javni poziv za ulazak korisnika u poduzetnički inkubator KASPI. Program inkubatora je namijenjen fizičkim osobama koje imaju poslovnu ideju i htjele bi je razviti (samostalno ili u timu do 5 ljudi), kao i mikro, malim i srednjim poduzetnicima kojima je cilj unaprijediti i nadograditi svoje poslovanje. 


Svi koji žele postati korisnici inkubatora i pridružiti se rastućoj startup zajednici mogu se prijaviti do 30. travnja 2024. godine, do 12 sati. Prijave se podnose popunjavanjem digitalnog obrasca dostupnog na mrežnoj stranici KASPI-ja i Grada Kastva.

Poduzetnički inkubator KASPI korisnicima potpuno besplatno pruža 3 mjeseca edukacijskog programa na temu poslovanja, financiranja, razvoja proizvoda i usluga, marketinga, novih tehnologija i dr., savjetodavnu i mentorsku podršku, mogućnost korištenja radnih prostora do kraja 2024. godine, promociju poslovne ideje i sudjelovanje u brojnim događanjima. 


Moguće je prijaviti bilo koju poslovnu ideju, s time da prednost imaju ideje iz područja zelenih tehnologija i usluga, digitalnih i pametnih tehnologija i usluga te kreativnih industrija (audiovizualne djelatnosti, marketing, komunikacija, dizajn, multimedija i sl.).

Opis postupka odabira korisnika inkubatora, kao i usluge koje se nude poduzetnicima i onima koji to žele postati, sadržani su u Javnom pozivu. Sam Javni poziv i prijavni obrasci mogu se pronaći na LINKU


Tim Grada Kastva i poduzetničkog inkubatora KASPI pozivaju sve koji imaju poslovne ideje, a ujedno i pitanja oko prijave i programa - da se jave na info@kaspi.hr ili 051/564-942. 

“Mnoge uspješne poduzetničke priče započele su kao mali start-up. Prvi korak na putu do uspjeha može biti odabir prave podrške u razvoju poslovne ideje i poslovanja, zato nemojte propustiti priliku postati dio 4. generacije poduzetničkog inkubatora KASPI”, poručuju iz Kastva.