Kastav 9. veljača 2023. K.V.

Inovacijska konferencija mladih u Kastvu

Inovacijska konferencija mladih u Kastvu
Grad Kastav je ponovno domaćin aktivnostima mladih inovatora. Inovacijska konferencija mladih, u organizaciji Zajednice tehničke kulture u Rijeci, održat će se u danas, 9. veljače, s početkom u 12 sati u Boćarskom domu “Slavko Stanić”.

Program konferencije obilježit će predstavljanje mladih inovatora i njihovih mentora iz Elektroindustrijske i obrtničke škole te Tehničke škole Rijeka, koji su tijekom 2022. i 2023. sudjelovali u specijaliziranom programu iz STEM područja, zatim predstavljanje rezultata projekta “Mreža klubova mladih inovatora poduzetnika na području Urbane aglomeracije Rijeka”, kojeg su u protekle dvije godine provodili Grad Kastav u suradnji sa Savezom inovatora PGŽ i Klubom inovatora KIN Kastav, te predstavljanje Kluba inovatora KIN Kastav, koji će predstaviti svoj rad i najaviti buduće aktivnosti u inovacijskom laboratoriju inoLAB Kastav. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Projekt ''Mreža klubova mladih inovatora poduzetnika na području Urbane aglomeracije Rijeka'' sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.