Kastav 7. srpanj 2021.

Izložba “Kvarner” i ove godine u Trojici kao dio KKL- a

Izložba “Kvarner” i ove godine u Trojici kao dio KKL- a
Tradicionalna međunarodna izložba fotografije “Kvarner 12” danas je svečano otvorena u Trojici, u sklopu ovogodišnjeg programa "Kastafskog kulturnog leta".

“Kastafsko kulturno leto” ni ove godine, u svom jubilarnom 30. izdanju, nije zaboravilo na izložbeni program. Večeras je tako u galerijskom prostoru crkvice Sv. Trojice svečano otvorena međunarodna izložba fotografije "Kvarner 12".


Čast da otvori izložbu imao je Vladimir Marjanović, konzul Republike Srbije u Rijeci, a okupljene su pozdravili i bivši kastavski gradonačelnik i jedan od osnivača udruge “Kastafsko kulturno leto” Ivica Lukanović, mentor projekta Ivan Karlavaris, povjesničar umjetnosti Marko Badurina te tajnica Udruge Martina Rončević.


Svečano otvorenje glazbom su uljepšali učenici Glazbenog odjela Osnovne škole Milan Brozović Kastav: Hana Simčić, Natali Bošnjak, Katja Lenić, Erin Đorđević, Sara Muhvić i Neven Pavlović, na čelu s učiteljicom Natašom Veljak. Izložba na Lokvini moći će se razgledati sve do 17. srpnja i to svakim danom od 18:00 do 21:00.