Kastav 6. srpanj 2019.

"Kažin na 365" do suza nasmijao kastavsku publiku

"Kažin na 365" do suza nasmijao kastavsku publiku

Čakavskim mjuziklom “Kažin na 365” na Crekvini je sinoć započeo dramski program ovogodišnjeg Kastafskog kulturnog leta, koji se nastavlja večeras domaćom predstavom- “Tiramola”. 

Kada se u Kastvu organizira glazbeni festival nastane “Kažin na 365”. Zabavne i duhovite domaće glazbeno- glumačke snage kroz autorski su projekt Ane Blečić Jelenović i Tajane do suza nasmijale okupljene na kastavskoj Crekvini.


“Kažinom na 365” započeo je dramski program ovogodišnjeg Kastafskog kulturnog leta, koji će se nastaviti večeras u 21:00 na Crekvini i to još jednom domaćom predstavom- “Tiramola”. 


“Ova naša muzička štorija događa se va jednoj mićoj Rečkoj uličice. Sega tu je, malo se karaju, pa se pomire pa onda zakantaju, se je jedna tiramola- potegni, popusti. Ma kulminacija sega je kad se od starog ribara barba Frana vrati doma kćer ka je delala va Italije, ali ne vrati se sama nego z mužen, ma ne običnen, kakoven. Da to otkriju će mo pustit publike ka će se za daljnje događaje va predstave sigurno od srca nasmet”, najavio je Mensur Puhovac, koji potpisuje tekst i režiju.