Kastav 20. prosinac 2018.

Klapa Cambi na “Adventu s najljepšim pogledom”

Klapa Cambi na “Adventu s najljepšim pogledom”
"Advent s najljepšim pogledom" sutra će zasigurno biti i raspjevan, jer na pozornicu Adventskog parka Fortica stiže jedna od najpopularnijih hrvatskih klapa- klapa Cambi.

Kastav će sutra navečer svojim posjetiteljima ponuditi jedan doista poseban događaj koji je dio izuzetno bogatog adventskog programa. Na jednu od najljepših pozornica stiže popularna Klapa Cambi, koja će u dvosatnom programu zapjevati svoje najveće uspješnice.

Koncert započinje u 19 sati, ulaz je slobodan a zabava zajamčena. Zbog koncerta će od 18 sati vrijediti i poseban režim prometa, koji će biti na snazi do kraja koncerta, o čemu će brinuti dežurno osoblje te će biti postavljena prometna signalizacija.


Napomenimo da posjetitelje od 16 do 22 sata čeka i ugostiteljska ponuda u Adventskom parku Fortica, a da će izvrsnu uvertiru nastupu klape Cambi dati GD Spinčići koje će svoj promenadni nastup na Fortici započeti u 18 sati.

Ured Djeda Mraza otvoren je od 16 do 20 sati, a atraktivne instalacije Visualia festivala na raspolaganju su od 16 do 21 sat. U Galeriji sv. Trojica od 17 do 20 sati može se pogledati atraktivna izložba radova odgojiteljica Dječjeg vrtića Vladimir Nazor pod nazivom "Božić".