Kastav 12. lipanj 2021.

Mali kastavski umjetnici stvarali na "Mićoj delavnici"

Mali kastavski umjetnici stvarali na "Mićoj delavnici"

Tradicionalni “Dječji dan”, što se održava u sklopu obilježavanja Dana Grada Kastva, na Fortici je danas okupio sjajno raspoložene mališane. Mali su umjetnici stvarali na “Mićoj slikarskoj delavnici”, sudjelovali na kreativnim radionicama i uživali u zabavnoj “pričaonici”

“Dječji dan” zasigurno najsimpatičnije događanje kojim se tradicionalno obilježava Dan Grada Kastva jutros je na Fortici okupio brojne kastavske mališane. 


“Danas nam je najljepši dan ove godine. Konačno smo otvorili vrata najmlađima, virtualna vrata dakako, na otvorenome. Djeci ovo puno znači. Igraju se i stvaraju. Već od ranih jutarnjih sati mališani su čekali da se prijave na “Miću slikarsku delavnicu”, što svih ovih godina nisam doživjela”, rekla je Ivana Cetina, predsjednica Društva Naša djeca Kastav.


I dok su budući kastavski umjetnici, na različitim lokacijama, stvarali na “Mićoj slikarskoj delavnici” na Fortici su vrijedne tete iz Društva Naša djeca Kastav organizirale likovno- kreativne radionice za najmlađe. 

Najbolji radovi na "Mićoj delavnici" u poslijepodnevnim će satima biti nagrađeni, a organizatori, Grad Kastav i Društvo Naša djeca Kastav, za mališane su, u učionici na otvorenom, pripremili i pričaonica- “Vrijeme je za priču”.