Kastav 22. srpanj 2021.

“Mali mići princ” oduševio kastavske mališane i roditelje

“Mali mići princ” oduševio kastavske mališane i roditelje
Mjuzikl “Mali mići princ”, koji je na Crekvinu stigao u sklopu Dječjeg programa 30. “Kastafskog kulturnog leta”, oduševio je kastavske mališane, ali i one nešto starije. 

“Kastafsko kulturno leto” niti ove godine nije zaboravilo na najmlađu publiku. Mališani su danas na Crekvini uživali u mjuziklu “Mali mići princ”, u kojem glume domaće snage: Lora Milić, Mara Lukanović, Tin Mlakar, Dorian Rubeša, Andrija Frlan i Ante Radnić. Za tekst se pobrinuo Vjeko Alilović, za režiju Tajana Dukić, a za scenografiju Društvo Naša djeca Kastav. 


Kroz dramaturgiju, likovnu i glazbenu umjetnost, mjuzikl ukazuje na probleme današnjeg ponašanja djece u oholoj egzistenciji pravila koja je nametnuo razvoj društva. “Mali mići princ” uvodi djecu u svijet glazbe, dramskog izraza i pravih životnih vrijednosti, a sve to kroz širenje kastavskog “ča”.


“Mali mići princ” na Crekvinu je stigao u sklopu Dječjeg programa ovogodišnjeg- 30. “Kastafskog kulturnog leta”, koje se nastavlja već sutra, 23. srpnja, kada u Kastvu gostuje popularni Zijah Sokolović s predstavom “Lijevo desno glumac”.