Kastav 19. siječanj 2024. K.V.

Maškarani centar Kastav ove subote otvara svoja vrata

Maškarani centar Kastav ove subote otvara svoja vrata
Maškarani tanci, 13. Rallyja maškaranih oktanaca Halubje - Liburnija i pusna radionica - “Kako se delaju pusne rožice za krabujosnice”

Ove godine, Kastav postaje centar najluđih maškara. Naime, Boćarski dom “Slavko Stanić” pretvara se u Maškarani centar Kastav, gdje će se održavati nezaboravni maškarani tanci svake subote od 20 sati. Grupa Fiesta i Koktelsi već ove subote, 20. siječnja, donose veselje, a stižu i gosti iz susjedne Slovenije, čije će autobuse dočekati posebno osiguran parking. 

“Prepusti se maškaranom duhu jer vjerujemo da će ovaj dom postati epicentar najbolje maškarane fešte na Kvarneru. Osim nezaboravnih maškaranih tanci, pripremili smo bogat program koji uključuje izbor za najbolju masku. Sudjelujte u ovom kreativnom natjecanju jer vas čeka nevjerojatna prilika osvojiti bogate nagrade za najbolje maskirane pojedince, parove i grupe. Doživite čaroliju maškaranih trenutaka uz glazbu grupe Fiesta i Koktelsi te očekujte iznenađenja koje smo pripremili kako biste uživali do posljednjeg trenutka”, poručuju organizatori.


Za dodatno podgrijavanje maškarane atmosfere u gradu zaduženi su “puknuti oktanci”, sudionici 13. Rallyja maškaranih oktanaca Halubje - Liburnija, koji će u Kastav, na Trg Matka Laginje, stići oko 11:45.

Spomenimo i kako će u ponedjeljak, 22. siječnja, u Poduzetničkom inkubatoru “Kaspi”, s početkom u 18 sati, Sonja Vlah održati besplatnu radionicu - “Kako se delaju pusne rožice za krabujosnice”