Kastav 25. travanj 2020.

Mini koncertima Grbac i društvo oduševili Kastavce

Mini koncertima Grbac i društvo oduševili Kastavce
Damjan Grbac i “Jed Becker's Group” danas su glazbom iznenadili Kastavce. Diljem Kastva održali su nekoliko mini koncerata na radost mještana, koji su ih slušali iz svojih domova, s prozora i balkona.

Nakon dugo vremena glazba je danas ponovno odjekivala gradom na brege. Zaslužni za to su Damjan Grbac i “Jed Becker's Group”, koji su u svakom kutku Kastva održali mini koncerte. Publike dakako nije bilo, već su u glazbi Kastavci uživali sa svojih prozora i balkona. 


“Turneja” je počela na Trgu Matka Laginje, nakon čega su Grbac i društvo zasvirali u Spinčićima, Ćikovićima, Rešetarima i Brnčićima. Izostala nije ni originalna kulisa- retro kamionet Zorana Drnjevića.

“Odabrali smo lokacije u svim kastavskim mjesnim odborima kako bi note doprle do što više građana Kastva. Našom glazbom i pozitivnom energijom željeli smo prekinuti ovu predugu tišinu i najaviti, nadamo se, skoro otključavanje”, poručio je Grbac.


“Kastav je grad u kojem stvaraju mnogi umjetnici, a poznat je i po mnogim manifestacijama. Na ovaj jedinstveni način odlučili smo skratiti tišinu i najaviti toliko željeno opuštanje i povratak na naše ulice, trgove i terase”, poručio je Saša Brusić, voditelj Turističke zajednice Grada Kastva.