Kastav 9. kolovoz 2023. K.V.

Oštija, Elvis Stanić i Pachamama ovog tjedna na KKL-u

Oštija, Elvis Stanić i Pachamama ovog tjedna na KKL-u
“Kastafsko kulturno leto” ovog tjedna donosi nekoliko događanja. Večeras je na rasporedu još jedan “Ritam dvorišta”, a KKL se nastavlja uz glazbeni i dramski program

Pachamama Street Connection, bend koji je svoj glazbeni put započeo svirajući na ulicama i trgovima, će večeras, 9. kolovoza, u 21 sat, nastupiti na Trgu istarske vile. Njihov repertoar, koji čine domaći i strani hitovi, prilagođen je jedinstvenom izričaju te garantira da će svatko u publici pronaći nešto za sebe.  


Za sve ljubitelje jazza i suvremenih glazbenih tendencija, KKL je pripremio pravu poslasticu. Elvis Stanić Group, dobitnici čak 16 Porina za jazz glazbu, u četvrtak, 10. kolovoza, u 21 sat, na Crekvinu donose spoj mediteranske melodioznosti, tradicionalne hrvatske glazbe, ritmova latino izričaja i suvremenih jazz elemenata.


Tjedan će na Crekvini završiti smijehom, uz jedinstvenu glazbeno-scensku predstavu Oštija. Glumci amateri i profesionalni glazbenici još će se jednom okupiti u nedjelju, 13. kolovoza, u 21 sat, kako bi publici priredili nezaboravno iskustvo.