Kastav 5. veljača 2023. K.V., foto: Daniela Mikičić

Prepuni Maškarani centar Kastav feštao uz Night Express

Prepuni Maškarani centar Kastav feštao uz Night Express
Treća pusna subota u Maškaranom centru Kastav nastavila je tamo gdje su stale prve dvije. Boćarski dom “Slavko Stanić” ponovno je bio pun, a maškare su zabavljali "Night Express" i “Ansambel Direkt”

Boćarski dom “Slavko Stanić” ove je zime omiljena maškarana destinacija. Potvrdila je to i ova subota, koja je nastavila tamo gdje su stale prve dvije. Kastavske maškare, pojačane s gostima iz šire okolice ponovno su napunile popularni Dom.  


Maškare su se zabavljale uz “Night Express” i slovenski "Ansambell Direkt”. Organizatori su se ponovno pobrinulii da iz Kastva nitko ne ode gladan ni žedan, a najbolje su maske i ove subote kući otišle s nagradama.


Četvrta pusne subota ujedno će biti i ovogodišnje veliko finale u Maškaranom centru Kastav. Maškare će dočekati popularni Gustafi, a društvo na pozornici radit će im Ansambel Direkt.


No, prije velike završnice u Maškaranom centru Kastav feštat će maškarice. U četvrtak, 9. veljače, na redu je “Dječji maškarani tanac” uz “Trio Vox”. Od 17 do 19 sati zabavljat će se vrtićarci, a od 19:30 do 21:30 školarci.