Kastav 15. prosinac 2021. K.V.

Rotary club Kastav pomaže malenoj djevojčici Riti

Rotary club Kastav pomaže malenoj djevojčici Riti

Sredstva prikupljena na donatorskoj večeri u Kastvu namijenjena su Hrvatskoj udruzi za ranu edukaciju Hureka za pomoć petogodišnjoj djevojčici Riti iz Rijeke koja ima Down sindrom.

Rotary club Kastav, jedan od najmlađih u Hrvatskoj, održao je prvu donatorsku večeru u restoranu hotela Kukuriku. U ugodnoj atmosferi uz jela chefa Nenada Kukurina i birana vina Ivana Damjanića i Dejana Plovanića, inače članova kluba, uživalo je pedesetak gostiju iz Opatije, Rijeke i Zagreba. 

Sva sredstva prikupljena ovom akcijom namijenjena su Hrvatskoj udruzi za ranu edukaciju Hureka i petogodišnjoj djevojčici Riti iz Rijeke koja ima Down sindromom.

Predsjednik Rotary cluba Kastav, Ivica Lukanović, sa zadovoljstvom je objavio da je Rotary club Kastav uz pomoć prijatelja prikupio sredstva dostatna za dvije godine terapije i edukacije ove djevojčice koja se svima zahvalila video snimkom. 

Uz ugodno druženje i razmjenu iskustava, večer je uljepšao i vrhunski gitarist Frano Živković, stipendist Zaklade “Dr. Viktor Ružić”.


“Neizmjerno zahvaljujemo Rotary clubu Kastav koji je održao svoju prvu donatorsku večeru u povodu prikupljanja donacija  za Udrugu Hureka. Uvijek se radujemo kada se lokalna zajednica okupi oko naše djece kojoj je potrebna pomoć jer djeca su naša budućnost i naša odgovornost. Poput naše Riječanke Rite i mnoga druga djeca diljem zemlje čekaju svoju priliku, stoga vas pozivamo da se uključite i donirate sredstva za Snažan start”poručuje  Larisa Porčić Filipaj, savjetnik za roditelje u programu Snažan Start.

Uplata donacija

Hrvatska udruga za ranu edukaciju- Hureka
Gradiščanska 30, 10000 Zagreb
OIB: HR80442787695
IBAN: HR7724020061101017124
Erste banka
Poziv na broj: 00 1990-10