Kastav 23. travanj 2020.

Sadnice kastavskim iznajmljivačima i ugostiteljima 

Sadnice kastavskim iznajmljivačima i ugostiteljima 
Podjela sadnica cvijeća kastavskim iznajmljivačima i ugostiteljima koji djelatnost obavljaju u staroj gradskoj jezgri održat će se početkom sljedećeg tjedna. 

U okviru ekološko- edukativne akcije “Volim Hrvatsku- volin Kastav” i obilježavanja Dana planeta Zemlje, Turistička zajednica grada Kastva organizira podjelu sadnica cvijeća iznajmljivačima obiteljskog smještaja s područja Grada Kastva koji imaju podmirene sve zakonske obveze i ugostiteljima koji djelatnost obavljaju u staroj gradskoj jezgri.

Sadnice će biti raspoložive, uz obavezno predočenje osobne iskaznice, u Vrtlariji Terra, Jurčići 41, Kastav (na novoj cesti kraj nadvožnjaka), u ponedjeljak i utorak, 27. i 28. travnja od 8 do 17 sati. 

Organizatori mole zainteresirane da se drže navedenih termina, budući da preuzimanje prije i nakon toga neće biti moguće.

Prijave najljepše uređenih prozora, balkona i okućnica na području TZ Grada Kastva (u kojima je potrebno dostaviti ime i prezime, adresu, broj telefona i par fotografija), primat će se od 01. do 30. lipnja na e-mail adresu info@kastav-touristinfo.hr