Kastav 13. kolovoz 2021.

Slavljeničkim koncertom Karin očarala kastavsku publiku

Slavljeničkim koncertom Karin očarala kastavsku publiku
Karin Kuljanić večeras je na rasprodanoj kastavskoj Crekvini slavljeničkim koncertom obilježila jubilej- 25 godina glazbene karijere.

“Ja i Kastav se volimo javno”, s pozornice je na samom početku koncerta okupljenima poručila emotivna Karin i zaslužila prvi pljesak publike na rasprodanoj Crekvini, gdje je pjevačica slavljeničkim koncertom večeras obilježila 25 godina glazbene karijere. 


Naša nagrađivana pjevačica koncert je otvorila s pjesmom “Mom zavičaju”, nakon koje je uslijedio niz domaćih uspješnica, kastavskoj publici dobro poznatih s MIK- a i ČAnsonfesta pa ne čudi da su Kastavci nerijetko i zapjevali s Karin. 


Karin je večeras pratio i bend sastavljen od vrsnih glazbenika (Mario Šimunović, Tonči Grabušić, Damijan Grbac, Robert Grubišić), a pjevačici su se kroz večer na pozornici pridružili i suradnici Linda Lenac, Đurđa Grujičić i Mario Lipovšek Battifiaca. 
 

“Slavim 25 godina glazbene karijere, ali u stvari ih je 27. Koncert je trebao biti prije dvije godine, ali nažalost korona je sve poremetila. No, ovo je bila prilika da u Kastvu napravimo jedan lijepi koncert. Izvedeno je dvadesetak pjesama, među kojima su i dvije nove skladbe- Barka i Dih, koje su u pripremi za novi nosač zvuka, a večeras su premijerno izvedene. Zahvalna sam KKL- u koji mi je omogućio da nakon 11 godina ponovno nastupim na Crekvini, gdje sam ja praktički krenula i to me jako veseli”, rekla nam je Karin. 


Kastavska publika neće morati dugo čekati na povratak drage joj pjevačice. Naime, Karin Kuljanić se na Crekvinu vraća već 27. ovog mjeseca, na 17. ČAnsonfestu.