Kastav 9. lipanj 2016.

Šta da(nas)?

Šta da(nas)?
Ne znate kamo danas? Najave događanja u gradu Rijeci, kao i gradovima i općinama riječkog prstena od sada su dostupne u tiskanom mjesečnom vodiču, ali i na internet stranici stadanas.info

Tiskani i internet vodič nastali su kao plod duge suradnje turističkih zajednica Rijeke i riječkog prstena, a sve s ciljem što kvalitetnije zajedničke promocije. Direktori turističkih zajednica gradova: Rijeke, Kastva, Kraljevice i Bakra te općina Kostrena, Čavle, Jelenje, Viškovo i Klana projekt su predstavili danas na Lokvini. 

Prvo izdanje mjesečnog vodiča tiskano je u boji, na 36 stranica, A5 formata. Ukupno je tiskano šest tisuća primjeraka koji će se distribuirati na području grada Rijeke te gradova i općina riječkog prstena.

Internet vodič, koji se nalazi na adresi stadanas.info, predstavlja najažurniji izvor informacija. Moguće ga je pretraživati po mjestu, vrsti događaja, datumu i lokaciji.

“Vjerujem da će mnogi turisti, ali i naši građani, tako dobiti sve informacije o tome što mogu doživjeti na području naše subregije. Također izuzetno je bitna i činjenica da kroz kalendar događanja promoviramo sve atrakcije koje imamo na našem području,” zaključio je Petar Škarpa, direktor Turističke zajednice Grada Rijeke.

Okupljene su u Gradskoj vijećnici Grada Kastva pozdravili i Dean Jurčić, zamjenik kastavskog gradonačelnika te Dolores Kukurin, direktorica Turističke zajednice grada Kastva, koja se osvrnula na dugu i plodonosnu suradnju spomenutih turističkih zajednica.