Kastav 3. lipanj 2024. K.V.

Sve je spremno za kastavski “Festival smijeha”

Sve je spremno za kastavski “Festival smijeha”

Sada već tradicionalni Festival smijeha od 8. do 10. lipnja u Kastav dovodi najveća komičarska imena Hrvatske i regije. Bit će to tri dana stand-upa, predstava i smijeha na najljepšoj kvarnerskoj pozornici na otvorenom - kastavskoj Crekvini.

Festival smijeha kreće stand-up nastupima Ante Travizija, legende SplickeScene, Andrije Dabanovića, koji je rasprodao nastupe diljem regije i Srđana Olmana, jednog od najpopularnijih srpskih komičara. 

Drugi dan Festivala pod svjetla reflektora stat će glumac, scenarist, kantautor i rocker, jedan, jedini i neponovljivi Branko Đurić Đuro. Posjetitelji Festivala smijeha će imati priliku vidjeti "Đurologiju", predstavu u kojoj Đuro na urnebesno smiješan način s publikom dijeli svoja razmišljanja i poglede na život. 8. i 10. lipnja će posjetitelje od gluposti braniti i štititi Bloger Krule.

S publikom se Festival oprašta uz suze izazvane čakavskom inačicom Bračnih voda. Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca još jednom će biti Đurđa i Franko u Casabianci - limited edition, autorskoj predstavi ovog voditeljskog dvojca s malih ekrana.


“Ništa u životu nije sigurno, ne možemo predvidjeti vremensku prognozu, ni gdje je kraj inflaciji..ali urnebesnu zabavu na Festivalu smijeha garantiramo. Vidimo se u Kastvu! I nemojte se zeznuti - smijeha će biti u neograničenim količinama, ali karata ne, zato treba svoje nabaviti na vrijeme”, poručuju organizatori.  

Ulaznice su dostupne u Caffe baru Tin, Dallas Music Shop-u, na benzinskim postajama Croduxa i Petrola te putem sustava mojekarte.hr