Kastav 29. siječanj 2024. Izvor: KKL

Svjetska senzacija Mnozil Brass ovog ljeta stiže u Kastav

Svjetska senzacija Mnozil Brass ovog ljeta stiže u Kastav
S ovogodišnjim ljetom stiže iznimna glazbena poslastica - Mnozil Brass, svjetska senzacija, dolazi u Kastav u sklopu turneje, kojom obilježavaju 30 godina glazbenog stvaralaštva.

“Early bird” ulaznice u prodaji

Preko sustava mojekarte.hr moguće je već sada rezervirati ulaznicu. Early bird opcija je ograničena na prvih 50 ulaznica, stoga organizatori predlažu da zainteresirani na vrijeme osiguraju svoje mjesto.

Mnozil Brass

Smješten u 1. bečkom okrugu, Gasthaus Mnozil igrao je ključnu ulogu u formiranju grupe od sedam mladih puhačkih glazbenika, 1992. godine. Ono što je počelo kao redovito muziciranje u ugostiteljskom objektu Josefa Mnozila brzo se transformiralo u jedinstvenu formu primijenjene puhačke glazbe - izvođene bez nota i prilagodljive svakoj prigodi. Glazbeni opus ansambla obuhvaća tipičnu puhačku glazbu, hitove, jazz, pop, operu i operetu.


Mnozil Brass redovito održava impresivnih 100 koncerata godišnje diljem svijeta, nastupajući na najprestižnijim mjestima kao što su Burgtheater u Beču, KKL u Luzernu, Royal Albert Hall u Londonu, Tchaikovskyjev konzervatorij u Moskvi te mnoge druge prestižne ustanove. Ansambl je poznat po svojem izuzetnom kreativnom opusu, s nezaboravnim produkcijama poput "Zimt" (2000), "Magic Moments" (2009), "Cirque"(2017) te najnovijom "Jubelei".