Kastav 27. siječanj 2022. Izvor: Grad Kastav

Tenisača Renea Bertosa ugostio kastavski gradonačelnik

Tenisača Renea Bertosa ugostio kastavski gradonačelnik
Gradonačelnik Mostarac čestitao je mladom kastavskom tenisaču na uspjesima te na želji da radom i odricanjem ostvaruje izuzetne sportske rezultate i tako promiče i Kastav.

Gradonačelnik Kastva Matej Mostarac primio je Renea Bertosa, člana Tenis kluba Kastav, i  dvostrukog državnog prvaka u kategoriji do 12 godina i njegovog oca i trenera Ronija Bertosa.

Rene nastavlja nizati uspjehe u tenisu, a ovaj posljednji i najveći do sada ostvario je na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske održanom u Zagrebu. Rene je u završnom susretu u pojedinačnoj igri pobijedio drugopostavljenog Marka Novakovića (TK Feniks) 6:2, 6:0, a inače je do sveukupne pobjede došao bez izgubljenog seta. Osvojio je i titulu u parovima s Patrickom Voljevcem iz TK Ponikve.

Gradonačelnik Mostarac čestitao je mladom kastavskom tenisaču na uspjesima te na želji da radom i odricanjem ostvaruje izuzetne sportske rezultate i tako promiče i Kastav. Čestitke su upućene i Tenis klubu Kastav koji iz godine u godinu ostvaruje sve bolje rezultate zahvaljujući kontinuiranom radu s djecom i mladima.