Kastav 1. kolovoz 2022. K.V,

The Frajle stižu na kastavsku Crekvinu

The Frajle stižu na kastavsku Crekvinu

Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča na pozornicu donose kabaretski štih, smijeh i atmosferu koja se ne da opisati- mora se doživjeti. The Frajle kažu da je biti svoj formula svakog uspjeha, a njih je do titule najpoznatijeg regionalnog ženskog benda doveo osebujan talent i luda energija koju prenose na publiku u svakom gradu i mjestu koje posjete. Osim publike, sa svojih šest studijskih albuma osvojile su i kritiku i brojna priznanja, koja uključuju čak 2 MTV nagrade

Ako želite na šarmantnoj Crekvini 3. kolovoza, od 21 sat, pjevati uglas hitove poput "Ich Liebe Dich", "Štiklice" i "Ljubi, ljubi" i Frajlinu verziju poznatih pjesama kao što su "Nedostaješ mi ti", "Tišina", "Zar je voljeti grijeh" ili "Meni trebaš ti", i u jednoj večeri čuti ruske ciganske pjesama, čardaš i šansone pomiješane s pop- rockom, nabavite svoju kartu na vrijeme.  Jer za koncerte ovih dama redovito se traži karta više.

Ulaznice možete nabaviti preko sustava entrio.hr te u Dallas Music Shop- u, Tisak Korzo, New Sound Matulji, Ghetaldus Opatija i Rijeka, The Beertija, Autotrans Krk i Crikvenica.