Kastav 18. kolovoz 2021. K.V.

Tražena “Casabianca” rasprodala obje predstave u Kastvu

Tražena “Casabianca” rasprodala obje predstave u Kastvu
Predstava “Casabianca”, koju potpisuje naš popularni duo Irena Grdinić I Mario Lipovšek Battifiaca, rasprodala je oba termina u sklopu ovogodišnjeg KKL- a

Nakon što su “planule” ulaznice za prvu predstavu “Casabianca”, što će se održati ove nedjelje, 22. kolovoza, na kastavskoj Crekvini isto se dogodilo i “reprizi”, koja je na rasporedu 25. kolovoza. 

“Casabianca”

Irena Grdinić i Mario Lipovšek, široj publici poznata imena voditeljske i glazbene scene, osmislili su predstavu “Casabianca” kojom, nakon tmurnih i napetih vremena, žele nasmijati publiku i prikazati smiješnu stranu života jednog tipičnog domaćeg bračnog para, od 60- ih godina prošlog stoljeća do danas.


Oni su Đurđa i Franko. Upoznali su se 60-ih. Ona je bila poduzetna, a on nagovorljiv. On kaže da je ona bila nasrtljiva, a ona da je on bio mlakonja. Gledali su “Casablancu” i započeli romansu. Bilo je lijepo dok je trajalo. A onda je došao brak. Pa djeca. Komunizam pa kapitalizam. Partija pa stranke.

Trendovi su se mijenjali, a Đurđa i Franko trajali. Ne bez problema. Jer kao što bi rekao Franko: “Život se more opisat z tri besedi. Vavek neki k…..”.

Predstave će se održati sukladno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama te neće biti potrebne EU digitalne covid potvrde.