Kastav 7. srpanj 2023. Izvor: KKL

Vikend pun događanja na Kastafskom kulturnom letu

Vikend pun događanja na Kastafskom kulturnom letu
U sklopu Kastafskog kulturnog leta, posjetitelji će ovog vikenda imati priliku uživati u bogatom programu koji će zadovoljiti različite ukuse.

Međunarodna izložba fotografije "Kvarner 14 - Iznad i ispod površine mora i Venecija" otvorit će svoja vrata u subotu, 8. srpnja, u Galeriji Trojica, smještenoj u kastavskoj crkvici Sv. Trojice na Trgu Lokvina, s početkom u 20 sati. Izložba će biti otvorena do 23. srpnja 2023., a posjetitelji će imati priliku razgledati izložbu svakodnevno od 18 do 21 sat. 

Martin Taylor i Alison Burns

Istog će se dana, na Crekvini održati koncert Martina Taylora i Alison Burns, s početkom u 21 sat. Martin Taylor, čije se ime veže uz suradnju s velikanima poput Peggy Lee, Martina Carthyja i Bryn Terfela, udružio je snage s Alison Burns kako bi stvorili nevjerojatno glazbeno iskustvo. Njihov album "1am" inspiriran je legendarnom suradnjom Joea Passa i Elle Fitzgerald te donosi prekrasnu mješavinu pjesama iz "The Great American Songbook" i suvremenog materijala.

Zorana Majstorović i Ipavec Trio

Nedjelja, 9. srpnja, rezervirana je za glazbeno uživanje na Fortici. Prvo, u 20:30 sati, održat će se koncert polaznika radionice gitare, koji će predstaviti svoje umijeće stečeno tijekom petodnevnog rada. Nakon toga, na istom mjestu, publika će imati priliku uživati u koncertu Zorana Majstorovića i Ipavec Tria.