Kastav 2. srpanj 2015.

“Zdola neba kastavskega”

“Zdola neba kastavskega”
3. revija avangardnih frizura i make- upa, “Zdola neba kastavskega“, održat će se ove subote na kastavskoj Crekvini, na temu “Ljubav kroz godišnja doba"

Umjetničku stranu svog posla publici će na Crekvini predstaviti kastavski frizeri i kozmetičari: Frizerski obrt Studio Hello, Obrt za frizerske usluge Urban, Kozmetički salon Lamia te Studio zdravlja i njege No. 7.

Prvo izdanje revije prije dvije je godine održano na temu “Nekad i sad- vavek lepe Kastavki”. Kastavski su saloni pokazali kako vide Kastavke nekad i danas. Zanimljivo, modeli su bili prekriveni bijelim plahtama, kako bi fokus bio na frizurama i make-upu.

Revija "Zdola neba kastavskega" prošle je godine Kastav pretvorilla u “Grad lutaka”. Frizeri i kozmetičari modele su predstavili kao žive lutke u šarenim korzetima koje su, stariju publiku, vraćale u djetinjstvo.

“Ljubav kroz godišnja doba”

Ovogodišnja 3. revija avangardnih frizura i make- upa održat će se na temu “Ljubavi kroz godišnja doba”.

“Ideja nam je bila ljepotu prirode u godišnjim dobima, koja je jedinstvena i neponovljiva, prikazati našim radom, kroz avangardne frizure i make- up,” poručili su organizatori.

Uloge modela i ove će godine preuzeti amaterke, iz Kastva i okolice, koje posao profesionalno odrađuju. 

Generalni sponzori revije su Udruženje obrtnika Viškovo, Kastav, Klana, Jelenje, Obrtnička komora PGŽ, Hypo Banka, Montelektro i Guitar caffe, a pokrovitelj Grad Kastav.

“Grad Kastav s veseljen podržava manifestaciju. Nije čest slučaj da se na organizaciju takvih događanja odlučuju obrtnici. Prije dvije godine revija je bila svojevrsni eksperiment, koji me oduševio,” rekao je kastavski gradonačelnik Ivica Lukanović.

Za zabavni dio subotnje revije zadužena je zvijezda X Faktora Adria, Antonio Krištofić. Revija počinje u 21 sat.