Kraljevica 11. prosinac 2017.

Advent u Frankopanu uz mnoga iznenađenja

Advent u Frankopanu uz mnoga iznenađenja
Slastice, kobasice i kuhano vino, sajamska ponuda hrane i rukotvorina, pjesma i ples, izložba i licitacija slika, a sve u društvu Bakarske gradske straže i Krčkih knezova Frankopana narednog nas vikenda čeka u Kraljevici.

U impozantnom zdanju Dvorca “Frankopan” Kraljevičani i njihovi gosti sljedećeg će vikenda uživati u bogatom adventskom programu.

Prvi “Advent u Frankopanu”, u organizaciji Turističke zajednice Grada Kraljevice, donosi brojna iznenađenja. Posjetitelji će moći uživati u slasticama Hotela Internacional, Toš slastičarne, Pekare Perec i Caffe bar-a Centar. Izostati dakako neće ni “adventski meni”, nezaobilazne kobasice i kuhano vino, za koje će se pobrinuti Konoba Fran Krsto Frankopan.

Organizatori su pripremili i bogatu sajamsku ponudu sireva, meda i suhog voća te raznih rukotvorina, dok će se za božićni ugođaj pobrinuti: HGD Zvijezda Danica, KUD Lanterna i KUD Eugen Kumičić, a okupljenima će se predstaviti i uvijek atraktivna plesna skupina “Dance Queen”.

Turistička zajednica Grada Kraljevice pripremila je i izložbu te licitaciju slika umjetnika Nenada Petronija, Snježane Margitić i Ivana Paulića, a u čitavom će programu posjetitelji uživati u društvu Bakarske gradske straže i Krčkih knezova Frankopana.

Vrata adventskog Frankopana za posjetitelje će ovog vikenda (16. i 17. prosinca) biti otvorena od 10 do 20 sati, a svečano otvorenje na rasporedu je subotu u 14:30. 

Foto: ilustracija