Kraljevica 31. svibanj 2023. V.A.

Andrina Frleta nastupit će na 63. Splitskom festivalu

Andrina Frleta nastupit će na 63. Splitskom festivalu
Poznata kraljevička pjevačica Andrina Frleta, svoju uspješnu karijeru nastavlja nastupom na Splitskom festivalu, koji će se održati krajem lipnja 

Nakon sjajnih nastupa na Festivalu Melodije Istre i Kvarnera, gdje je višestruko nagrađivana za najbolju interpretaciju i za skladbe koje je izvodila, Andrina Frleta će ove godine obogatiti svoju karijeru nastupima na Splitskom festivalu te na Kajkavskim popevkama.

Svojim vokalom i stilskim odabirom skladbi, Frleta je u kratkom vremenu dobila epitet "nove Radojke Šverko", što svakako puno govori o glazbi i glazbenom smjeru ove mlade pjevačice iz Kraljevice. Kako je sama izjavila, nastupi na navedenim festivalima su potvrda dobro odabranog puta, ali i veliki izazov te velika čast.

Na Splitskom festivalu, Andrina će nastupiti na natjecateljskoj “Večeri mladih izvođača”, koja će se održati 30. lipnja na Prokurativama, a predstavit će se skladbom "Moje sritno misto" koju kao autor glazbe i aranžmana potpisuje Robert Grubišić dok je tekst djelo Vjekoslava Alilovića.