Kraljevica 15. kolovoz 2019.

Bakarčani pobjednici prve “Križišćanske noći”

Bakarčani pobjednici prve “Križišćanske noći”
Ekipa Bakarca pobjednik je prve “Križišćanske noći”. Snage je na Križišću, u šest zabavnih igara, odmjerilo pet ekipa, a fešta se nakon natjecanja sinoć nastavila uz izvrsnu grupu Point. 

Premijerno izdanje “Križišćanske noći” na mjesnom je školskom igralištu okupilo pet ekipa. U zabavnim igrama natjecali su se predstavnici: Kraljevice, Bakarca, dvije domaće ekipe s Križišća i gosti- gimnazijalci iz Banja Luke pa je već prva “Križišćanska noć” dobila predznak- međunarodna.


Natjecatelji su bušili balone, nosili jaja i vodu, trčali s balonima i gurali limune, uz bučnu podršku “navijača”, koji su se usput i dobro nasmijali. Nakon šest su igri ekipa Bakaraca i gosti iz Banja Luke bili bodovno izjednačeni pa je pobjednik odlučen u pripetavanju. Uspješniji su bili Bakarčani, koji su tako “okrunjeni” za prve pobjednike “Križišćanske noći”.


Pobjedu su Bakarčani zajedno s ostalim natjecateljima i navijačima bučno proslavili uz Grupu Point, koja je okupljene zabavljala do dugo u noć- “Križišćansku noć”.


Izostala dakako nije ugostiteljska ponuda. Na Križišću su se, između ostaloga, pekli i janjci, a sve u organizaciji Mjesnog odbora Križišće, kojem su u pomoć priskočili Grad Kraljevica i Turistička zajednica Grada Kraljevice.