Kraljevica 25. kolovoz 2022. K.V., foto: M.Š.

“Budite ponosni, napravili ste nešto posebno”

“Budite ponosni, napravili ste nešto posebno”
Gradonačelnik Čandrlić: “Uspjeli ste NK Kraljevicu podignuti u rang u kojem nije igrala više od 25 godina”

Igrače trenera Edija Kurolta, nove članove 3. NL Zapad, ugostio je kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić sa suradnicima. 


“Želim vam čestitati na lanjskom plasmanu koji vam je omogućio ulazak u viši rang. Rezultat je to kontinuiranog, višegodišnjeg rada. Uspjeli ste Kraljevicu podignuti u rang u kojem nije igrala više od 25 godina. Budite ponosni, napravili ste nešto posebno! Posebno veseli činjenica da je većina ekipe stasala u NK Kraljevici. Na ovaj način željeli smo vam pokazati da je Grad uz vas”, poručio je Čandrlić obećavši nogometašima daljnju podršku.


“Zahvaljujem se Gradu na pozivu. drago mi je da naši rezultati nisu prošli ispod radara Grada i Kraljevičana. Stvorila se lijepa atmosfera u klubu i gradu. Dečki su na okupu dugi niz godina, puno nam pomaže i naš Antonio Franko i ovo je rezultat svega toga. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu. Vjerujem u svoju ekipu”, istaknuo je Kurolt. 


Gradu se je na podršci zahvalio i kapetan Kraljevičana Borna Znamenaček, dok je Igor Konjević, predsjednik Sportske zajednice grada Kraljevice, čestitao nogometašima NK Kraljevice, poželjevši im sreću u novoj sezoni.