Kraljevica 27. studeni 2022. Klaudio Vrančić

Čak 140 trkača projurilo od kraljevičke rive do Oštra

Čak 140 trkača projurilo od kraljevičke rive do Oštra
Kraljevica domaćin 2. kola “Zimske lige u trčanju 22/23- Igor Malešević”. Ciljem prvi prošao Dino Vidmar, najbrža u ženskoj konkurenciji Marina Juranić

Čak 140 trkača jutros se, po vremenu za poželjeti, okupilo na kraljevičkoj rivi. Trkačice i trkače, sudionike 2. kola “Zimske lige u trčanju 22/23- Igor Malešević”, pozdravio je kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić, istaknuvši kako utrkom na najbolji način počinju Dani Grada Kraljevice. 


A od kraljevičke rive do Oštra i natrag prvi je stigao Dino Vidmar, iza kojeg su ciljem prošli Josip Meštrić i Damir Mesec. U konkurenciji ljepšeg spola na cilj je prva stigla Marina Juranić, iza koje u dotrčale Maja Urban i Veronika Erlić.


“Zimsku ligu u trčanju 22/23- Igor Malešević” organizira Triatlon klubu Rival, kojem su u 2. kolu u pomoć priskočili Grad Kraljevica, TZG Kraljevice i Sportska zajednica grada Kraljevice. Glavni sponzor “Zimske lige” i ove je godine Keindl Sport.


“Vratili smo se u lijepu Kraljevicu, koja nas je sjajno ugostila, i u koju se rado vraćamo. Uvjeti za trčanje su idealni, vrijeme je lijepo, raspoloženje dobro. Počašćeni smo što otvaramo Dane Grada Kraljevice. Liga raste iz kola u kolo, broj trkača je sve veći i nadamo se da će se tako i nastaviti”, poručio je Miroslav Marić, predsjednik Triatlon kluba Rival. 


Sljedeće kolo “Zimske lige u trčanju 22/23- Igor Malešević” na rasporedu je već 4. prosinca, kada se trči u Kostreni.