Kraljevica 5. ožujak 2018.

Čarobna kraljevička plesna bajka

Čarobna kraljevička plesna bajka
Dvjestotinjak mladih plesačica i plesača Kraljevičanima je “ispričalo” najljepšu plesnu bajku. Članice i članovi Plesnog kluba "Dance Queen" na velikoj su se godišnjoj produkciji, u prepunoj dvorani Doma kulture i sporta, okupljenima predstavili s 24 sjajne koreografije.

Velika dvorana kraljevičkog Doma kulture i sporta jučer je “pucala po šavovima”. Potpuno opravdano jer dok su se gledatelji “stiskali” na tribinama na parketu se odvijala prava plesna “čarolija”.

Kraljevičke “plesne kraljice” i pokoji “kralj” okupljenima su se, na velikoj godišnjoj produkciji Plesnog kluba Dance Queen, predstavile s 24 sjajne koreografije u kojima je svoje plesno umijeće, pod budnim okom trenerica, pokazalo dvjestotinjak djece.

“Uz sve nagrade najveći uspjeh našeg kluba je to što su danas ovdje plesali naši najmlađi članovi, koji imaju tek dvije godine”, naglasila je na samom kraju Marija Španja.

“Hvala vam od srca što ste došli i što ste uveličali ovaj događaj. Kad vas vidim toliko srce mi je kao kuća”, poručila je Sandra Ložnik Videčak.

Rasplesanu su kraljevičku večer pjesmom uveličale članice Hrvatskog glazbenog društva Zvijezda Danica iz Kraljevice, koje je vodio novi dirigent Frane Frleta te Andrina Frleta, a što znaju pokazali su i mali članovi Udruge Djeca Kraljevice.