Kraljevica 1. ožujak 2023. Izvor: TZG Kraljevica

Dan žena u Kraljevici uz zanimljivu radionicu i iznenađenje

Dan žena u Kraljevici uz zanimljivu radionicu i iznenađenje
Povodom Međunarodnog dana žena Turistička zajednica grada Kraljevice poziva pripadnice ljepšeg spola na interaktivno predavanje/radionicu “Ja kao žena”. 

“Koje su uloge žene u životu a koje su ženine istinske potrebe, samo su neke od tema koje će se obraditi u ovoj motivirajućoj radionici. Uz to, polaznice će tijekom radionice osvijestiti svoje namjere i uvidjeti da život može biti svijet beskrajnih mogućnosti. Dakle, ima li boljeg načina za proslaviti Dan žena nego rad na sebi u društvu drugih žena”, poručuju organizatori 


Radionica će se održati u srijedu, 8. ožujka, s početkom u 19 sati u Multimedijskoj dvorani u Dvorcu Frankopan, a vodit će je magistrica primijenjene psihologije Ursula Kremenić. Ursula je ujedno i certificirani Mental Health Counselor, Life & Wingwave Coach, Mindfulness Master Trener “IN-ME”, certificirani Hipnotizer (WHO) te savjetodavni psiholog (TA).

Radionica je besplatna uz obaveznu prijavu do 7. ožujka, na info@tzg-kraljevica.hr ili 0994265506, a svaka sudionica dobit će posebno iznenađenje.