Kraljevica 18. kolovoz 2019.

Dance Queen otvara svoja vrata zaljubljenicima u ples

Dance Queen otvara svoja vrata zaljubljenicima u ples
Sjajna kraljevička plesna priča ide dalje. Nakon velikih ovogodišnjih uspjeha Plesni klub “Dance Queen” traži nove plesačice i plesače. 

Svi zaljubljenici u ples ovog utorka, 20. kolovoza, mogu postati članovi “Dance Queena”. Upisi će se vršiti u kraljevičkom Dvorcu Frankopan od 20 sati, a upisati se mogu svi stariji od 2 godine, dok gornje granice, naglašavaju iz kluba, nema. 

“Nakon uspješnih dvanaest sezona i ovogodišnjih velikih uspjeha među kojima treba spomenuti nastup na televizijskom showu "Supertalent" i godišnju nagradu Primorsko- goranske županije za rad s djecom i mladima, klub spremno iščekuje novu plesnu godinu prepunu raznovrsnih izazova”, poručila je Marija Španja iz Plesnog kluba Dance Queen.


Plesačice i plesači trenutno se pripremaju za nadolazeća svjetska prvenstva u show, jazz i modern stilovima, koja će se održati u Njemačkoj i Poljskoj krajem studenog i početkom prosinca, a na koja se klub kvalificirao zahvaljujući plasmanima na državnom prvenstvu Hrvatskog show dance saveza. 

Također, svi koji mogu i žele sponzorstvima podržati odlazak kluba na spomenuta natjecanja mogu se javiti na email mvidecak@gmail.com.