Kraljevica 5. rujan 2021.

Debitanti iz Šmrike najbolji u Hrvatskoj u moto slalomu

Debitanti iz Šmrike najbolji u Hrvatskoj u moto slalomu
Članovi Moto kluba “Šmrika Racing Team” na prvenstvu Hrvatske u moto slalomu popeli se na najviše postolje. 

Protekle subote članovi Moto kluba "Šmrika Racing Team" sudjelovali su na natjecanju prvenstva Hrvatske u moto slalomu, koje je održano u Zagrebu. Na svom prvom službenom natjecanju postigli su zavidne rezultate. Ukupno su osvojili najviše bodova te tako osvojili prvo mjesto, čime su postali klupski prvaci Hrvatske. 


Nastupali su u 2 kategorije moto slaloma. U kategorijama, 1.2 (klasa do 125 ccm bez mjenjača), u kojoj je Mauro Marohnić zauzeo prvo mjesto ispred klupskih kolega Marina Ahela i Matije Juriše te kategoriji 2.2 (klasa od 126 ccm do 500 ccm bez mjenjača) u kojoj je pobjedu odnio Marino Ahel, drugi je bio Matija Juriša, a treći Mauro Marohnić. 


U konkurenciji od 20- ak vozača ovo je zavidan rezultat za malu, ali veliku Šmriku. Moto klub "Šmrika Racing Team" na prvenstvu Hrvatske predstavljali su članovi: Mauro Marohnić, Matija Juriša, Marino Ahel, Vedran Blažina, Dominik Jadro, Matija Juričić i Patricia Ahel. Od kojih su se natjecali: Mauro Marohnić, Matija Juriša te Marino Ahel.