Kraljevica 26. rujan 2023. K.V.

Hike avantura “Putevima lovaca” ove subote kod Bakarca

Hike avantura “Putevima lovaca” ove subote kod Bakarca
Istražit će se ljepote i saznati tajne kraljevičkoga kraja, prošetati putevima kojima su nekada davno stupale rimske legije i prevozili se mrtvaci, posjetiti staro zapušteno šumsko groblje i crkveni objekti

Nakon prošlogodišnje premijere, povodom promocije Rijeka Outdoor programa, Turistička zajednica grada Kraljevice, u suradnji s pustolovnim vodičem Markom Sladićem, ponovno organizira hike avanturu “Putevima lovaca”. 


U edukativnoj turi “Putevima lovaca“ istražit će se ljepote i saznati tajne kraljevičkoga kraja. Kročit će se šumama malenoga primorskoga mjesta Bakarac, prošetat će se putevima kojima su nekada davno stupale rimske legije i prevozili se mrtvaci. Posjetit će se staro zapušteno šumsko groblje i bršljanom “pojedeni” crkveni objekti uz priče o divljim životinjama. 

“Pridružite se ovoj drugačijoj avanturi u sklopu koje će se odigrati tombola, osvojiti nagrade, uživati u ispijanju limunade i ostalim aktivnostima”, poručuju iz Turističke zajednice grada Kraljevice.


Hike avantura na rasporedu je ove subote, 30. rujna, s početkom u 9 i 30 sati. Okupljanje je kod prenoćišta na Bakarcu, a trajanje ture, koja je klasificirana kao laka te prigodna za 8 godina i starije, je oko 3 sata. 

Zainteresirani za sudjelovanje se obavezno trebaju prijaviti na info@tzg-kraljevica.hr ili 099 4265506