Kraljevica 10. kolovoz 2019.

Koncert za dušu sjajne Radojke Šverko u Kraljevici

Koncert za dušu sjajne Radojke Šverko u Kraljevici
Hrvatska glazbena diva- Radojka Šverko sinoć je, u sklopu ovogodišnjeg “Kraljevačkog kulturnog leta”, nastupila na Ljetnoj pozornici u Kraljevici. 

U društvu istinske glazbene dive Kraljevičani su sinoć uživali na Ljetnoj pozornici. Publiku je na zanimljivo glazbeno putovanje povela jedinstvena Radojka Šverko, koju je na klavijaturama pratio Vladimir Babin.


“Radosni smo što se nakon dugo godina ponovno nalazimo u Kraljevici, gdje sam surađivala sa zborom Zvijezda Danica. Dugo smo razmišljali o repertoaru s kojim bi večeras nastupili na ovoj pozornici. Odabrali smo za svakoga ponešto, a prevladavaju domaće skladbe”, okupljenima je na samom početku poručila Radojka Šverko. 


U koncertu za dušu se uistinu našlo za svakoga ponešto, na oduševljenje kraljevičke publike, koja je svaku izvedbu nagradila velikim pljeskom, a nerijetko i zapjevala s pjevačicom zavidnih vokalnih sposobnosti. 

Radojka Šverko u Kraljevici je nastupila u sklopu ovogodišnjeg “Kraljevačkog kulturnog leta”, koje traje sve do kraja kolovoza.