Kraljevica 29. prosinac 2020.

Kraljevičani u PraktikUmu prikupljaju pomoć za Petrinju

Kraljevičani u PraktikUmu prikupljaju pomoć za Petrinju
Akcija prikupljanja pomoći za žrtve katastrofalnog potresa koji je pogodio Petrinju danas je organizirana u Kraljevici, a pomoć se prikupljati i tijekom sutrašnjeg dana. 

“Petrinja je danas teško stradala u potresu. Razrušeni su mnogi objekti, građevine, ljudi su ostali bez svojih domova, nažalost ima i žrtava. Građani Petrinje, Siska, okolnih gradova i općina prolaze kroz teške trenutke i svaka im je pomoć dobrodošla. Kontaktirali smo kolege iz Grada Petrinje i ponudili im pomoć, unaprijed se od srca zahvaljuju svima koji su spremni pomoći. Dragi sugrađani, pozivamo i vas, da u ovim teškim trenucima pomognete građanima Petrinje i Siska i uključite se u akciju prikupljanja pomoći. Pozivamo vas da donesete nekvarljivu hranu, dječju hranu i potrepštine, higijenske potrepštine, deke… Pokažite zajedništvo i suosjećajnost i pomozite prijateljima iz Petrinje, Siska i okolice”, poručuju iz Grada Kraljevice, koji će se također uključiti u akciju.  


Potrepštine za žrtve katastrofalnog potresa prikupljaju se u dvorani Praktikum, u Domu kulture i sporta u Kraljevici, koja će u te svrhe biti otvorena i sutra od 7 i 30 do 20 sati.